Toimitusehdot

Arvonlisävero
Kaikki tässä verkkokaupassa annetut hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron (24 %). Mikäli jotain muuta verokantaa käytetään tai hintaan ei sisälly arvonlisäveroa, todetaan se erikseen tuotekohtaisesti selkeällä merkinnällä.

Laadukkaat tuotteet
Virka-asuste mallistomme on suunniteltu kestämään kovia ammattimaisia rasitteita. Myynnissä kotimaista ja ulkomaista tuotantoa. Laadukkuus ja kestävyys ovat etusijalla valinnoissamme. Neljänkymmenen vuoden kokemuksella taksiammatissa osaamme antaa oikeat neuvot kaikissa valinnoissanne.

Tuotteiden postitus
Toimituksissa käytämme Postin Prinet tai SmartPost toimitustapaa. Jotta voimme varmistaa häiriöttömän ja nopean toimituksen, tulee asiakkaan toimittaa sellainen matkapuhelinnumero joka vastaanottaa tekstiviestejä. Kun lähetys on noudettavissa, Posti ilmoittaa lähetyksen saapumisesta tekstiviestillä. Tämä koskee verkossa, puhelimitse tai sähköpostitse tehtyjä tilauksia.

Työpäivän aikana kello 15.00 mennessä saapuneet tilaukset toimitamme samana päivänä. Toimitamme tuotteet ensisijaisesti postin välityksellä. Mikäli asiakas haluaa poikkevaa toimitustatapaa, tulee hänen olla yhteydessä yhtiön henkilökuntaan.

Tuotteiden palautus
Nettimyynnissä noudatetaan 14 päivän palautusoikeutta. Asusteissa palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja edelleen myytävissä. Mahdollisissa tuotevirheissä toimitamme ensisijaisesti tilalle uuden tuotteen.

Huomioitavaa tilatessasi tuotteitamme!
Haluamme varmistaa asiakkaittemme tyytyyväisyyden tilaamiinsa tuotteisiin. Siksi on tärkeää esim. vaatteita tilatessa ottaa oikeat mitat. Mikäli et ole mitannut tai annat väärät mitat, se ei ole peruste kaupan purulle. Autamme mielellämme kaikkin asusteittemme mittoihin liittyvissä kysymyksissä jo tilausvaiheessa.

Tilatessasi ilmoita AINA seuraavat mitat:

HOUSUT:
* Vyötärö – mittaa vyötärö 5 cm navan alapuolelta
* lahkeen pituus – housun yläreunasta lahkeen alareunaan saakka
* haaran pituus – lahkeen sisäsauman haarasta lahkeen alareunaan

TAKKI:
* Rinnan ja/tai vatsan ympärysmitta
* hartian leveys
* hihan pituus – olkapäästä ranteeseen
.
PAITA:
* Kauluksen ympärysmitta sentteinä
* hihan pituus
* vyötärö (keskeltä vatsaa)

Yhä laajenevasta mallistosta löytyvät taksitarvikkeet, autokemikaalit,autotarvikkeet ja virka-asusteet paksuimpiin talvivaatteisiin saakka. Toimintamme on joustavaa ja nopeata, otamme huomioon asiakkaiden toivomukset niin pitkälle kuin mahdollista.

Maksaminen
Suomen Taksitarvike Oy:n verkkokaupassa ostokset maksetaan tilaushetkellä verkkopankin kautta. Puhelimitse tai sähköpostitse tehdyt tilaukset toimitetaan ensisijaisesti postiennakolla. Rahtivapaa toimitus toistaiseksi yli 80,00 € tilauksille

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla.

Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat:
Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay:
Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo:
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot
Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: [email protected] Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17) Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitusmaksu
Verkkokaupassa ilmoitettu toimitusmaksu sisältää toimituksen Suomeen. Mikäli asiakkaan toimitusosoite sijaitsee Suomen rajojen ulkopuolella, laskutetaan asiaskasta toimituksesta aiheutuneilla mahdollisilla lisäkuluilla.

Postipakettien säilytys
Suomen Posti Oy säilyttää postilähetyksiä 7 vuorokautta tavaran saapumisen ja saapumisilmoituksen lähettåmisen jälkeen. Mikäli asiakas ei noudä lähetystä säilytysajan puitteissa, paketti palautuu. Mahdoillinen uudelleen lähetys ja sen kulut jäävät tällöin asiakkaan maksettaviksi.

Asiakaspalautus
Asiakkaalla on oikeus palauttaa viallinen tai rikkinäinen tuote. Tuote vaihdetaan ensisijaisesti ehjään tai uuteen.

HUOMAATHAN!
Mikäli asiakas tilaa väärän kokoisen tuotteen, maksaa asiakas kaikki tuotteen palauttamiseen ja uudelleen postitukseen liittyvät kulut.