Kokotaulukot

HUOMAA!

On ensiarvoisen tärkeää toimituksen kannalta, että saamme oikean koon tietoon. Näin voimme varmistaa onnistuneen toimituksen. Asiakas vastaa siitä että koko on oikea. Henkilökuntamme ei voi muuta kuin luottaa annettuun tietoon. Mahdolliset palautukset jäävät asiakkaan kustannukseksi, mikäli koko tieto on ollut väärä. Siksi pyydämme tekemään mittauksen. Kiitos!

Mikäli tarvitset apua, soita Kössille (0400 458 227)

MITTATAULUKOT – MIESTEN

Asusteiden hankinta helpottuu huomattavasti jos mittaat kokosi ennen tilausta. Myös vanhat, sopivat vaatteet kertovat kokosi.

HOUSUT

Mikäli tilaat housuja, helpoin tapa on mitata vyötärön ympärys 5 cm navan alapuolelta.
Klikkaamalla yllä olevaa linkkiä, löydät vyötärön mittaasi vastaavan housukoon. Esimerkki: Jos vyötärön ympärys on 103 cm = D108 on housukokosi.

Tyyppi A = Hoikka / Tyyppi B = Solakka / Tyyppi C = Normaali / Tyyppi D = Tanakka

PAIDAT / TAKIT

Mikäli tilaat paitaa tai takin, helpoin tapa on mitata kaulan ympärys aataminomenan alapuolelta. Takkiin on lisätty kangasta riittävästi jotta paitakoon tieto on riittävä

Klikkaamalla ylläolevaa linkkiä (miesten paitakoot), löydät mittaasi vastaavan paidan. Esimerkki: Jos kaulan ympärys on 43 cm = Koko L on oikea kokosi. Mikäli olet erityisen harteikas, mittaathan myös hartiapituuden.

MITTATAULUKOT – NAISTEN

Mikäli tilaat virka-asusteita, voi oheinen taulukko ehkä olla avuksi.