0400 458 227
myynti@taksitarvike.fi

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Arvonlisävero

Kaikki tässä verkkokaupassa annetut hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron (24 %). Mikäli jotain muuta verokantaa käytetään tai hintaan ei sisälly arvonlisäveroa, todetaan se erikseen tuotekohtaisesti selkeällä merkinnällä.

Laadukkaat tuotteet

Virka-asuste mallistomme on suunniteltu kestämään kovia ammattimaisia rasitteita. Myynnissä kotimaista ja ulkomaista tuotantoa. Laadukkuus ja kestävyys ovat etusijalla valinnoissamme. Neljänkymmenen vuoden kokemuksella taksiammatissa osaamme antaa oikeat neuvot kaikissa valinnoissanne.

Tuotteiden postitus

Toimituksissa käytämme Postin Prinet tai SmartPost toimitustapaa. Jotta voimme varmistaa häiriöttömän ja nopean toimituksen, tulee asiakkaan toimittaa sellainen matkapuhelinnumero joka vastaanottaa tekstiviestejä. Kun lähetys on noudettavissa, Posti ilmoittaa lähetyksen saapumisesta tekstiviestillä. Tämä koskee verkossa, puhelimitse tai sähköpostitse tehtyjä tilauksia.

Työpäivän aikana kello 15.00 mennessä saapuneet tilaukset toimitamme samana päivänä. Toimitamme tuotteet ensisijaisesti postin välityksellä. Mikäli asiakas haluaa poikkevaa toimitustatapaa, tulee hänen olla yhteydessä yhtiön henkilökuntaan.

Tuotteiden palautus

Nettimyynnissä noudatetaan 14 päivän palautusoikeutta. Asusteissa palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja edelleen myytävissä. Mahdollisissa tuotevirheissä toimitamme ensisijaisesti tilalle uuden tuotteen.

Huomioitavaa tilatessasi tuotteitamme!

Haluamme varmistaa asiakkaittemme tyytyyväisyyden tilaamiinsa tuotteisiin. Siksi on tärkeää esim. vaatteita tilatessa ottaa oikeat mitat. Mikäli et ole mitannut tai annat väärät mitat, se ei ole peruste kaupan purulle. Autamme mielellämme kaikkin asusteittemme mittoihin liittyvissä kysymyksissä jo tilausvaiheessa.

Tilatessasi ilmoita AINA seuraavat mitat:

HOUSUT:
* Vyötärö - mittaa vyötärö 5 cm navan alapuolelta
* lahkeen pituus - housun yläreunasta lahkeen alareunaan saakka
* haaran pituus - lahkeen sisäsauman haarasta lahkeen alareunaan

TAKKI:
* Rinnan ja/tai vatsan ympärysmitta
* hartian leveys
* hihan pituus - olkapäästä ranteeseen
.
PAITA:
* Kauluksen ympärysmitta sentteinä
* hihan pituus
* vyötärö (keskeltä vatsaa)

Yhä laajenevasta mallistosta löytyvät taksitarvikkeet, autokemikaalit,autotarvikkeet ja virka-asusteet paksuimpiin talvivaatteisiin saakka. Toimintamme on joustavaa ja nopeata, otamme huomioon asiakkaiden toivomukset niin pitkälle kuin mahdollista.

Maksaminen

Suomen Taksitarvike Oy:n verkkokaupassa ostokset maksetaan tilaushetkellä verkkopankin kautta. Puhelimitse tai sähköpostitse tehdyt tilaukset toimitetaan ensisijaisesti postiennakolla. Rahtivapaa toimitus toistaiseksi yli 70,00 € tilauksille

Toimitusmaksu

Verkkokaupassa ilmoitettu toimitusmaksu sisältää toimituksen Suomeen. Mikäli asiakkaan toimitusosoite sijaitsee Suomen rajojen ulkopuolella, laskutetaan asiaskasta toimituksesta aiheutuneilla mahdollisilla lisäkuluilla.

Postipakettien säilytys

Suomen Posti Oy säilyttää postilähetyksiä 7 vuorokautta tavaran saapumisen ja saapumisilmoituksen lähettåmisen jälkeen. Mikäli asiakas ei noudä lähetystä säilytysajan puitteissa, paketti palautuu. Mahdoillinen uudelleen lähetys ja sen kulut jäävät tällöin asiakkaan maksettaviksi.

Asiakaspalautus

Asiakkaalla on oikeus palauttaa viallinen tai rikkinäinen tuote. Tuote vaihdetaan ensisijaisesti ehjään tai uuteen.

HUOMAATHAN! Mikäli asiakas tilaa väärän kokoisen tuotteen, maksaa asiakas kaikki tuotteen palauttamiseen ja uudelleen postitukseen liittyvät kulut.